Over ons

Gerrit van Oorschot (1955) werkte jarenlang als eindverantwoordelijk manager binnen de zorgsector. Coaching- en supervisieopleidingen werden afgewisseld met veel cursussen en opleidingen met als hoofdthema: spiritualiteit, ethiek en persoonlijke ontwikkeling.

Het vormde mede de basis voor een mooie balans tussen ‘ hoofd’ en ‘ hart’.

Een belangrijke ontwikkelroute volgde hij bij Centrum de Leonardushoeve in Belfeld. Gerrit volgde daar zowel de therapeutenopleiding alsmede de docentenroute. “Vooral het actief werken met energiestromen helpt je om snel tot de kern van de onbalans te komen en contact te maken met je wezenlijke gevoel”.

Hij is ook geschoold als counselor, heeft de opleiding tot Sensi-therapeut gevolgd en is NLP-coach. Gerrit werkt ook veel met geleide meditatievormen die een veilige ingang vormen voor je innerlijke ontdekkingsreis.

In een rustige, veilige context reiken we mogelijkheden aan om weer echte verbondenheid te voelen met jezelf. Je afkomst, het heden en je toekomst.
Niet meer en niet minder.

Gerrie Schraven (1955) werkte 35 jaar als kind- en jeugdtherapeut, voor een belangrijk deel in de reguliere Jeugd-ggz. Tevens besteedde ze ruim aandacht aan coaching en begeleiding aan ouders met opvoedingsvragen en vragen met betrekking tot persoonlijke groei.

Naast vele therapeutisch gerichte opleidingen volgde Gerrie veel cursussen die spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling als hoofdthema hebben.
Gerrie is o.a. geschoold als energetisch therapeut, NLP-coach, Mindfulness trainer kind en jeugd en is tekentherapeut. Ze is SKJ-geaccrediteerd.

Samen creëren we De Zonnehoeve; dat inspireert en voelt dankbaar.

Centrum de Zonnehoeve is voor ons beiden de realisatie van een lang gekoesterde wens om mensen met aandacht te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Bij sommige activiteiten of hulpverleningsvormen laten we ons bijstaan door andere deskundigen.

Heb je vragen bij je persoonlijke ontwikkeling?
Voel je welkom!